Online gids

Maigret

Maigret's Night at the Crossroads
Online tot 29 april 2019 - 01:45 uur

Als het lijk van de diamantair Isaac Goldberg in zijn auto op het platteland dichtbij Parijs wordt aangetroffen, gaat Maigret op zoek naar zijn moordenaar. Hij ondervraagt de mysterieuze Carl Anderson urenlang, zonder een bekentenis te krijgen, maar Anderson blijkt niet de enige te zijn die iets te verbergen heeft.

Midsomer murders

Harvest of souls
Online tot 28 april 2019 - 01:55 uur

Als de eigenaar van een manege dood wordt gevonden, vertrapt door zijn paard, ontdekken Barnaby en Nelson algauw dat het paard deze man niet heeft gedood. Ze moeten een vete uit het verleden ontrafelen om de moordenaar te vinden.

Kiri

Aflevering 4
Online tot 27 april 2019 - 23:23 uur

Inspecteur Mercer ziet zich gedwongen om iemand aan te klagen voor de moord op Kiri. Tobi staat achter zijn zoon, terwijl Miriam haar lot in eigen handen neemt en Alice zo wanhopig wordt dat ze haar toevlucht zoekt in wel heel drastische maatregelen.

Those who kill

Aflevering 1
Online tot 27 april 2019 - 22:02 uur

Rechercheur Jan Michelsen onderzoekt de verdwijning van de zeventienjarige Julie, die al een half jaar spoorloos is. Als hij een verband legt met een zaak van tien jaar eerder, raakt het onderzoek in een stroomversnelling. Er lijkt een seriemoordenaar actief te zijn, waarop Jan forensisch psycholoog Louise Bergstein om hulp vraagt. Dan verdwijnt er opnieuw een jonge vrouw spoorloos.

Scott & Bailey

Neglect & Professional Divide
Online tot 26 april 2019 - 23:59 uur

Rachel blijft boos over het feit dat ze tweede keus was voor de functie van detective sergeant. Janet probeert de spanning tussen hen weg te nemen. Ondertussen onderzoeken de detectives de dood van een baby, die na een ongeval in het ziekenhuis terecht is gekomen met verwondingen die niet overeenkomen met de uitleg van beide ouders van wat er precies is voorgevallen.

Langere tijd online

za 27 apr - 01:30

Scott & Bailey

Fatal Error & Lost Loyalty

Janet en Rachel maken zich grote zorgen om Gill, die over een paar weken met pensioen zal gaan. Gill drinkt te veel, soms ook op het werk, wat grote gevolgen heeft. Net als Rachel het gevoel heeft haar leidinggevende functie in de hand te hebben maakt ze een grote fout, waardoor ze Janet en Chris in gevaar brengt. De detectives onderzoeken de moord op een man die gevonden is op de heide. Sporen leiden naar een nabijgelegen boerderij en wat ze daar tegenkomen is bizarder dan ze hadden kunnen voorzien.

za 27 apr - 22:00

Those who kill

Aflevering 2

Julie en Emma worden gevangengehouden door Anders Kjeldsen. Hij krijgt hulp van Stine, een vrouw met een verleden dat even schimmig is als haar motieven. Terwijl de meisjes opgesloten zitten in de kelder, is de politie met man en macht op zoek naar Kjeldsen, die inmiddels hoofdverdachte is. Naarmate het speurwerk van Jan en Louise vordert, stuiten ze op steeds meer moorden die hij kan hebben gepleegd.

za 4 mei - 20:40

Those who kill

Aflevering 3

Jan en Louise maken nog steeds jacht op Anders Kjeldsen, en beginnen te vermoeden dat hij een handlanger heeft die hen naar Emma kan leiden. Terwijl ze proberen te achterhalen wie deze mysterieuze figuur is, leidt een opsporingsbericht tot nieuwe tips. Ondertussen lijkt Anders Kjeldsen zich steeds onberekenbaarder te gedragen, en moet Emma in haar eentje zien te overleven in de kelder.

za 11 mei - 22:00

Those who kill

Aflevering 4

Stine Velin is inmiddels in hechtenis genomen en wordt aan de tand gevoeld door Jan en Louise. Louise heeft het sterke vermoeden dat Stine iets te verbergen heeft. Ondertussen is Anders nog op vrije voeten, en moet de politie hem zien te achterhalen voor hij Emma iets aandoet. Jan en Louise zijn aangewezen op Stines medewerking, terwijl Emma's situatie steeds nijpender wordt.