Online gids

The Typist

The Typist

Het onderzoek naar de verdwijning van Thilo Menken krijgt een onverwachte wending, waarop Freya wel moet reageren. Anne Liebig pluist alle onopgeloste moordzaken uit en doet daarbij een verrassende ontdekking. De toenadering tussen Silowski en Freya lijkt een complicerende factor. Jo ontmoet een jonge vrouw die hem doet denken aan Freya's dochter.

The Typist

The Typist

Kort nadat hij is vrijgesproken van kindermisbruik, verdwijnt Thilo Menken spoorloos. Een geweldsmisdrijf kan niet worden uitgesloten, dus wordt er een officieel politieonderzoek ingesteld. Commissaris Anna Liebig maakt een overzicht van alle onopgeloste moordzaken van haar afdeling. Als Freya voor de begrafenis van haar moeder terugkeert naar haar geboortedorp, worden er oude wonden opengehaald.

Langere tijd online

PENOZA

Misdaadserie die zich afspeelt in de Nederlandse onderwereld.
wo 5 aug - 23:15

PENOZA

PENOZA

do 6 aug - 23:20

PENOZA

PENOZA

za 8 aug - 22:10

The Typist

The Typist

Het onderzoek naar de vermiste, minderjarige Sandra lijkt een onverwachte wending te nemen, waardoor Freya in gewetensnood komt. Murat Nadarevic komt na elf jaar vrij uit de gevangenis en Freya en Damir willen met hem praten. Jo zet zijn huwelijk op het spel en het speurwerk van Anne Liebig in de zaak Thilo Menken brengt Freya in het nauw.

ma 10 aug - 23:25

PENOZA

PENOZA

di 11 aug - 23:10

PENOZA

PENOZA

wo 12 aug - 23:35

PENOZA

PENOZA

do 13 aug - 23:20

PENOZA

PENOZA

za 15 aug - 22:10

The Typist

The Typist

Sabine Menken biecht haar betrokkenheid bij de verdwijning van de minderjarige Sandra op. Het speurwerk van Anna Liebig brengt Freya steeds verder in het nauw. Freya moet beslissen wat voor haar zwaarder weegt: haar rechtvaardigheidsgevoel of haar verlangen naar een normaal leven. Een confrontatie met Murat werpt een nieuw licht op de verdwijning van Freya's dochter Marie, elf jaar geleden.

za 29 aug - 22:10

Line of Duty

Line of Duty

Als een groot politietransport met veel geweld wordt overvallen, vermoeden Arnott en Fleming al snel dat iemand binnen de politie informatie heeft gelekt. Er duiken binnen de bende twee nieuwe sleutelfiguren op, die vast van plan zijn om het AC-12 niet makkelijk te maken. Daar blijkt echter ook niet iedereen zuiver op de graat te zijn, en een gewaardeerd lid van het team komt zwaar in de problemen.