Online gids

Below the Surface

Aflevering 5
Online tot 21 april 2018 - 22:01 uur

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

No offence

No offence - serie 2 afl. 7
Online tot 23 april 2018 - 22:40 uur

Donna's vermissing maakt directe actie noodzakelijk: Deering, Joy en Dinah moeten spoedig samenwerken. Joy doet een belangrijke ontdekking. Deering moet leiderschap tonen om haar team weer samen te brengen en het gezamenlijke doelwit in te rekenen. Wanneer het tot een directe confrontatie komt, staat het leven van alle betrokkenen op het spel.

The Secret

Aflevering 2
Online tot 21 april 2018 - 23:40 uur

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

Langere tijd online

PENOZA V

Misdaadserie die zich afspeelt in de Nederlandse onderwereld.

Vlucht HS13

Vlucht HS13 gaat over het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv, dat volledig op zijn kop wordt gezet als het vliegtuig, waarin haar man Simon zou zitten, neerstort op weg naar Barcelona. Al snel worden Liv, haar zoontje en haar familie geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen die een steeds duister wordend verleden naar boven brengen... NU al weten wat er aan de hand is? Chat met Kevin: kro-ncrv.nl/vluchths13

PENOZA I tm IV

Carmen brengt een bezoek aan de gevangenis waar haar broer Irwan vastzit. Ze hoopt antwoorden te krijgen wie er achter de moord op Frans kan zitten. Irwan vermoedt dat Christian Schiller ermee te maken heeft en waarschuwt Carmen dat ze moet oppassen. Om niet alles te verliezen dat hij in die jaren heeft opgebouwd, wil hij dat zijn zus tijdelijk de leiding van De Winkel op zich neemt, maar Carmen weigert. Ze heeft al genoeg te stellen met de kinderen: Boris is zwaar getraumatiseerd en lijdt aan nachtmerries en Natalie begint tegen haar moeder in opstand te komen. Net als justitie beslag laat leggen op het huis én alle bankrekeningen duikt er een schuldeiser op, die Carmen met een mes op de keel bedreigt. Hij zegt twee ton van Frans tegoed te hebben. Als haar afperser de druk opvoert, roept ze de hulp in van haar vader. Steven Breusink komt in acute financiële problemen als Schiller hem een boete oplegt, zolang de coke nog niet bij hem terug is. Hij probeert via Carmen bij het geld van De Winkel te komen, maar omdat ze hem niet meer vertrouwt wil ze hem niet helpen.

Voetbalmaffia

Nederlandse spannende dramaserie over de wereld van voetbal en matchfixing
za 21 apr - 21:20

Below the Surface

Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

zo 22 apr - 00:30

The Secret

Aflevering 3

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over de dubbele moord.

za 28 apr - 20:15

Line of Duty

Line of Duty

DCI Roz Huntley staat onder grote druk van haar leidinggevenden, die na maandenlang onderzoek naar een seriemoordenaar een aanhouding verwachten. Wanneer er weer een jonge vrouw wordt ontvoerd, moet Roz de jacht openen op een 24-jarige man. Het hoofd van de technische recherche twijfelt echter of de jongeman wel schuldig is en vraagt AC-12 om nader onderzoek te doen.

za 28 apr - 21:25

Below the Surface

Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

ma 30 apr - 22:55

Modus serie 2

Modus serie 2

Inger Johanne en Ingvar krijgen binnenkort een baby. Ingvar en de Zweedse politie bereiden zich voor op het staatsbezoek van de Amerikaanse president Helen Tyler. De vreugde is van korte duur als blijkt dat de president op mysterieuze wijze verdwijnt.

wo 2 mei - 21:20

Endeavour Morse

Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er gebeurd met het slachtoffer? En onder welke mysterieuze omstandigheden is de zaak eerder geseponeerd?

za 5 mei - 20:15

Line of Duty

Line of Duty

Er wordt een in stukken gesneden lijk gevonden en DCI Roz Huntley verschijnt niet op haar werk. AC-12 werkt hard aan Operation Trapdoor om te voorkomen dat Michael Farmer onterecht in de cel belandt. Door vermoedens dat Roz bewijs heeft achtergehouden, krijgt Operation Trapdoor een nieuwe hoofdinspecteur. Kate's undercoveroperatie loopt goed, maar dan beseft AC-12 dat hun informant, Tim Ifield, ook vermist wordt.

ma 7 mei - 22:55

Modus serie 2

Modus serie 2

De Zweedse politie zet al hun middelen in op de zoektocht naar de Amerikaanse president. Inger Johanne beseft dat haar verleden haar inhaalt wanneer duidelijk wordt dat Ingvar het contactpersoon zal zijn voor Warren Schifford.

wo 9 mei - 21:25

Hinterland

Aftermath

Een nieuwe moordzaak brengt Tom Mathias naar de bergen, waar een geschokte gemeenschap in afzondering treurt over de dood van de plaatselijke dominee. Terwijl Mathias zich stort op het leven en de dood van deze centrale figuur, werkt hij zelf nog aan zijn fysiek en mentaal herstel na de onopgeloste aanval. Dat onderzoek wordt geleid door collega Sian Owens, en vormt een steeds grotere afleiding van Mathias' eigen werkzaamheden.

za 12 mei - 20:15

Line of Duty

Line of Duty

AC-12 bekijkt het nieuwe bewijs dat voor twijfels zorgt rondom Tim Ifield en Kate wordt benaderd door een vrouw die zegt aangerand te zijn door Michael Farmer. Terwijl Steve niet erg in zijn nopjes is met dit tegenstrijdige bewijs, praat Kate zichzelf in de gratie bij het Trapdoor-team.

za 12 mei - 21:20

Below the Surface

Aflevering 8

Philip neemt het heft in eigen handen en betreedt de metro, in de hoop het leven van de laatste drie gijzelaars te redden. Hij wordt er geconfronteerd met de man die hij dood waande.

ma 14 mei - 22:55

Modus serie 2

Modus serie 2

Inger Johanne heeft moeite om de samenwerking met Warren te kunnen verdragen. De cultuurclash tussen de Zweedse politie en de FBI wordt steeds duidelijker naarmate de sporen van de verdwenen president leiden naar een dode bodyguard.

wo 16 mei - 21:25

Hinterland

A Poacher's discovery

Verstopt in de bossen wordt het lichaam van een jonge curator, Laura Dean, gevonden. Al spoedig komt Tom Mathias tot de conclusie dat het slachtoffer vele geheimen met zich meedroeg. Door aanzienlijke bijdragen van Sian Owens worden er nieuwe ontdekkingen gedaan in de kwestie rond Iwan Thomas: dat blijft voor Mathias echter niet zonder gevolgen.