Online gids

Hidden

Craith
Online tot 23 maart 2019 - 23:36 uur

Het onderzoek van Cadi en Vaughan naar de moorden en naar de verdwijning van Megan vordert, maar het is nog altijd onduidelijk wie de dader is. Een ongegrond vermoeden brengt de zaak in een stroomversnelling. De spanningen tussen Alun Pryce en Ieuan Rhys leiden tot een escalatie. Megans benarde situatie duurt voort, maar ze hoopt contact te krijgen met Dylans dochter.

Arctic Circle

Aflevering 1
Online tot 23 maart 2019 - 21:56 uur

De Finse politieagente Nina Kautsalo treft in een verlaten boerderij in Lapland een jonge vrouw aan die er slecht aan toe is. Als na onderzoek blijkt dat ze besmet is met een gevaarlijk virus, schakelt de politie de Duitse viroloog Thomas Lorenz in om de zaak te onderzoeken. Terwijl er een zoektocht naar de daders wordt ingezet, moet er ook worden gezocht naar nog meer slachtoffers.

Scott & Bailey

Thin Ice & Cradle
Online tot 23 maart 2019 - 01:40 uur

De detectives onderzoeken de moord op een rijke man, wiens levensstijl hem mogelijk kwetsbaar heeft gemaakt voor chantage. Rachel is nog steeds niet gelukkig en een slippertje dreigt gevolgen te krijgen als haar man Sean haar telefoon opneemt. Janet duwt Ade van zich af door voor te stellen dat hij bij zijn nieuwe vriendin gaat wonen en haar moeder te vragen bij haar in te trekken. Helen, wier vader recentelijk is veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, staat plotseling bij Janet op de stoep met details uit haar gewelddadige jeugd.

Langere tijd online

vr 22 mrt - 23:00

Scott & Bailey

Witness & Undermined

Rachel verzint allerlei excuses om maar niet thuis te hoeven zijn bij Sean, naar Sean accepteert niet dat hun huwelijk nu al over is. Ondertussen gaat het onderzoek naar de moorden gepleegd door Joe Bevan verder aangezien er steeds meer lijken in zijn kelder worden opgegraven. Het is lastig deze te identificeren. De rechercheurs onderzoeken ook de dood van een bejaarde man. Zijn dochter geeft aan dat hij niet goed werd verzorgd in het verpleegtehuis en onder verdachte omstandigheden is overleden.

za 23 mrt - 20:30

Arctic Circle

Aflevering 2

Kort nadat Raunola een bekentenis heeft afgelegd, krijgt de zaak een onverwachte wending. Bij het onderzoek naar het virus blijkt Nina's zus Marita een cruciale rol te spelen. De komst van miljonair Marcus Eiben zorgt voor vraagtekens bij Thomas. De samenwerking tussen Thomas en Nina geeft Thomas' vrouw de nodige kopzorgen. De politie is nog steeds op zoek naar een vierde ontvoerde vrouw.

za 23 mrt - 22:50

Hidden

Craith

Er is een doorbraak in het politieonderzoek naar de moorden en naar de verdwijning van Megan Ruddock. Het net rond Dylan Harris dreigt zich te sluiten. Cadi en Vaughan zetten alles op alles om hem te pakken te krijgen. Ze hebben hun hoop gevestigd op de moeder van Harris, die is opgepakt voor verhoor. Cadi's vader toont zich nauw betrokken bij de jacht op de dader.

za 30 mrt - 01:00

Scott & Bailey

Wrong Place, Wrong Time & Futures

Janet is woest op Rachel omdat ze haar en collega Kevin in de slaapkamer heeft aangetroffen. Rachel praat met Sean voordat hij dit van anderen hoort. Het is definitief het einde van hun huwelijk. Ondertussen proberen de detectives ook nog de moord op een oude man op te lossen. Hij woonde samen met zijn zoon en schoondochter; een erg goede band hadden ze blijbaar niet.

za 30 mrt - 20:21

Arctic Circle

Aflevering 3

Als een sektelid tijdens haar bevalling overlijdt aan het virus, wil Thomas alle sekteleden testen. Ondertussen wordt de vierde ontvoerde vrouw teruggevonden, die uit angst voor Cevikovic alleen met Nina wil praten. Raunola belooft Cevikovic te helpen en keert terug, maar ook Marcus komt naar Finland. Evgeniya wordt wakker uit haar coma, maar verdwijnt voor ze ondervraagd kan worden.

za 30 mrt - 22:40

Kiri

Aflevering 1

Kiri, een zwart meisje, wordt geadopteerd door een wit gezin. Miriam, haar toegewijde maatschappelijk werkster, regelt dat ze zonder toezicht op bezoek mag bij haar biologische grootvader Tobi en zijn tweede vrouw. Tijdens dat bezoek verdwijnt Kiri, en achteraf wordt Miriam door zowel de politie, de media en zelfs haar collega's ervan beschuldigd dat ze Kiri in gevaar heeft gebracht.

za 6 apr - 01:30

Scott & Bailey

Superficial & Tough Love

Rachel Bailey en Janet Scott gaan allebei op voor promotie, maar helaas kan maar een van beide dames de baan van Detective Sergeant krijgen. Een kwetsbare jongeman is door zijn baas als vermist opgegeven. Al spoedig ontdekken de detectives een foto op Facebook, waarbij hij vastgebonden in een kofferbak van een auto ligt. In een ondergelopen steengroeve wordt kort daarna een auto met een lijk in de kofferbak gevonden. Het blijkt echter het lichaam van een vrouw te zijn.

za 6 apr - 20:30

Arctic Circle

Aflevering 4

Nina wordt onaangenaam verrast wanneer ze Hamari thuis wil opzoeken. Raunola heeft moeite zijn opdracht te volbrengen en probeert de benen te nemen. Nina weet hem te achterhalen, waarna een confrontatie volgt. Marcus heeft ontdekt wie de bron van het virus is en licht Thomas en Nina in. Als Nina's dochter ziek wordt, willen zij en Thomas helpen om Cevikovic naar Finland te krijgen.

za 6 apr - 22:40

Kiri

Aflevering 2

Tijdens zijn zoektocht naar zijn zoon Nate, de hoofdverdachte van de moord, wordt Tobi herinnerd aan een paar pijnlijke feiten uit het verleden. De heksenjacht rondom Miriam wordt steeds heftiger. Ze wordt onder druk gezet om de schuld op zich te nemen van hetgeen Kiri is overkomen. Ondertussen staat Kiri's adoptiegezin nog steeds volop in de belangstelling.

za 13 apr - 20:30

Arctic Circle

Aflevering 5

Nina's dochter Venla heeft een levertransplantatie nodig en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Marcus, Thomas en Nina slagen erin om Cevikovic te pakken te krijgen. Hij moet mee naar Finland, maar de Russen denken daar anders over. Als Marcus Thomas vraagt hem te helpen met het bloedonderzoek in zijn bunker, probeert Thomas van de nood een deugd te maken en pleegt hij een belangrijk telefoontje