Online gids

Vera

The deer hunters
Online tot 26 augustus 2018 - 01:50 uur

Twee tieners vinden in de heide het lijk van Shane Thurgood. Hij is gedood met één schot. Een kilometer verder staat een vrachtwagen met een dood hert erin. DS Ashworth vermoedt dat het om een afrekening in het stropersmilieu gaat. Vera is daar niet zo zeker van. Zeker wanneer blijkt dat hij tot voor kort in de stad woonde.

The Sandhamn Murders

The Sandhamn Murders
Online tot 25 augustus 2018 - 20:30 uur

Op het Zweedse eiland Sandhamn stort inspecteur Thomas Andreasson zich op een ogenschijnlijke verdrinkingszaak. Met hulp van zijn vroegere schoolvriendin Nora Linde ontdekt hij dat er wellicht sprake was van opzet. De waarheid blijkt ingewikkelder dan verwacht, en gaat veel verder terug in de geschiedenis dan iemand had kunnen vermoeden.

Silent Witness

In plain sight deel 2 van 2

Terwijl er andere slachtoffers ten prooi vallen aan de moordenaar, wijzen de onderzoeken uit dat het gaat om een hoog opgeleid individu. Jack brengt zichzelf in gevaar om de moordenaar te vinden.

Langere tijd online

PENOZA V

Misdaadserie die zich afspeelt in de Nederlandse onderwereld.

PENOZA I tm IV

Carmen brengt een bezoek aan de gevangenis waar haar broer Irwan vastzit. Ze hoopt antwoorden te krijgen wie er achter de moord op Frans kan zitten. Irwan vermoedt dat Christian Schiller ermee te maken heeft en waarschuwt Carmen dat ze moet oppassen. Om niet alles te verliezen dat hij in die jaren heeft opgebouwd, wil hij dat zijn zus tijdelijk de leiding van De Winkel op zich neemt, maar Carmen weigert. Ze heeft al genoeg te stellen met de kinderen: Boris is zwaar getraumatiseerd en lijdt aan nachtmerries en Natalie begint tegen haar moeder in opstand te komen. Net als justitie beslag laat leggen op het huis én alle bankrekeningen duikt er een schuldeiser op, die Carmen met een mes op de keel bedreigt. Hij zegt twee ton van Frans tegoed te hebben. Als haar afperser de druk opvoert, roept ze de hulp in van haar vader. Steven Breusink komt in acute financiële problemen als Schiller hem een boete oplegt, zolang de coke nog niet bij hem terug is. Hij probeert via Carmen bij het geld van De Winkel te komen, maar omdat ze hem niet meer vertrouwt wil ze hem niet helpen.

Voetbalmaffia

Nederlandse spannende dramaserie over de wereld van voetbal en matchfixing
vr 24 aug - 20:35

Silent Witness

River's edge deel 1 van 2

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. Het onderzoek wijst in de richting van de man met wie de moeder van het gezin officieel nog steeds getrouwd was. Maar zit de zaak echt zo eenvoudig in elkaar?

za 25 aug - 20:30

The Sandhamn Murders

The Sandhamn Murders

Als er een tragedie plaatsvindt op de winnaarsboot van een zeilwedstrijd, storten Thomas en zijn partner Mia zich op het onderzoek. Bij een nieuw incident neemt de spanning verder toe onder de bewoners van Sandhamn. Heeft de schutter het gemunt op de zeilvereniging KSSS, of zijn de slachtoffers verstrikt geraakt in persoonlijke intriges?

za 25 aug - 23:55

Vera

Death of a family man

In de Tyne, onder de Gateshead Millennium Bridge in Newcastle, wordt het lichaam gevonden van zakenman John Shearwood. Zijn vrouw Stella en zijn broer Luke waren ervan overtuigd dat John voor een golftrip naar Ierland was. Nog vreemder wordt het wanneer blijkt dat hij als informant werkte voor de fiscus en zelfs zijn eigen bedrijf bespioneerde.

wo 29 aug - 21:55

Death in Paradise

Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te vinden moet Goodman niet alleen de juiste herinnering zien te activeren bij zijn tante, maar ook het mysterieuze verleden van het slachtoffer uitpluizen: wie was hij echt en wat deed hij op Saint-Marie?

vr 31 aug - 20:30

Silent Witness

River's edge deel 2 van 2

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet.

za 1 sep - 20:30

The Sandhamn Murders

The Sandhamn Murders

Een groepje spelende kinderen doet een macabere ontdekking. Hun vondst heeft verband met een zaak van maanden eerder, toen een tiener vermist raakte. Wanneer oude gebeurtenissen zich herhalen gedurende het onderzoek, voeren Thomas en Mia een race tegen de klok om een vergelijkbare afloop te voorkomen.

za 8 sep - 20:30

The Sandhamn Murders

The Sandhamn Murders

Een rustige zomer op Sandhamn wordt opnieuw verstoord wanneer een psychologiestudent zelfmoord pleegt. Wanneer Thomas lucht krijgt van enkele geheime afspraken beseft hij dat er wellicht meer aan de hand is. Thomas en Mia zoeken antwoorden bij een groep mariniers, maar niet iedereen werkt mee.

za 15 sep - 20:30

The Sandhamn Murders

The Sandhamn Murders

Voor een tienermeisje verlopen de uitbundige midzomerfestiviteiten in Sandhamn niet moeiteloos. De volgende dag wordt een gruwelijke ontdekking gedaan. Thomas en Mia nemen met verschillende aanwezigen de avond door, om te achterhalen wat er is gebeurd met het slachtoffer.